Afbeelding
Foto: Rob van Hilten

Naar de bollen! Met de Cirkelbus

Algemeen Regio nieuws

Op Paaszaterdag 8 april organiseerde de Cirkelbus Voorschoten een toertocht door de bollenvelden tussen Voorschoten en Noordwijkerhout. Twintig abonnees van de Cirkelbus genoten zichtbaar van de prachtige kleuren en geuren van de bollenvelden. De toertocht werd passend en smaakvol afgesloten met koffie en gebak.

De Cirkelbus vervoert Voorschotense ouderen (60+) en minder validen die nog zelfstandig kunnen in- en uitstappen van deur tot deur. 

De deelnemers hadden zich in de voorafgaande week via intekenlijsten in de busjes voor de tourtocht opgegeven. Al op maandag waren alle beschikbare plaatsen bezet, genoeg reden om de bollentocht te herhalen!

Narcissen, hyacinten en paaseitjes
Nadat alle deelnemers thuis waren opgehaald, vertrokken de drie busjes vanaf Buurthuis de Boschbloem voor een tocht door de bollenvelden tussen Wassenaar, Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout. Onderweg genoten de inzittenden van de paaseitjes van Bakkerij Verhoog en stopten de busjes bij de bollenvelden zodat de deelnemers extra konden genieten van de kleuren van de narcissen en vooral de geur van de hyacinten. De tulpenvelden waren nu nog niet volledig in bloei, maar dat zal in de komende weken snel veranderen.

Koffie en gebak
Zo’n gezellige tocht maakt hongerig en dorstig. Daarom werd de tocht afgesloten met heerlijke koffie en gebak bij Van der Valk Haagse Schouw. Daarna werd iedereen weer netjes thuisgebracht.

Wilt u meer informatie over de Cirkelbus of gebruikmaken van de diensten van de Cirkelbus Voorschoten? Neem dan contact op met het Meldpunt van de Stichting Ouderenbus Voorschoten, Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan 39, 2252 EA Voorschoten, telefoon 071 562 22 67 op werkdagen van 9.00-12.00 uur, of kijk op onze website www.cirkelbus.nl. Wij rijden u elke doordeweekse dag van uw huis naar uw dokter, supermarkt, vriend(in), activiteitencentrum of wie dan ook, zolang het binnen Voorschoten is.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 16 uur geleden
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 21 uur geleden
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 21 uur geleden 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 22 uur geleden
Ook boven het Burgemeester Berkhoutpark was het Noorderlicht prachtig te aanschouwen
Het Noorderlicht, ook Voorschotense lucht kleurt paars 17 mei, 08:49 1