Afbeelding

10e HVV’70 Schoolhandbaltoernooi weer een groot succes!

Sport Sport

Woensdag 27 september was er weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi bij HVV’70. Voor de 10e keer dit jaar! Alle basisscholen in Voorschoten waren vertegenwoordigd en bijna 175 meisjes en jongens, verdeeld over 19 teams, deden mee. Er werd fanatiek maar sportief gestreden om de eer en de bekers! Het weer was ons gunstig gezind, de hele middag scheen een heerlijk najaarszonnetje. 

Na de poulewedstrijden stonden er nog wedstrijden om de derde en vierde plaats en de finales op het programma. 

Zowel de meisjes- als de jongensfinale waren spannend. Uiteindelijk ging bij de meisjes het team Emmaus 1 er met de winst vandoor. Ook voor de nummer 2 – Kompas 2 en nummer 3, Kompas 1 stond een beker klaar. De finale van de jongens ging tussen De Vos 4 en De Vink 1, waarbij De Vos er uiteindelijk kampioen werd. De jongens van Regenboog 3 werden derde. Tijdens de prijsuitreiking werden de bekers trots in ontvangst genomen.

De penaltycompetitie was dit jaar een prooi voor Nova bij de meisjes. Bij de jongens is Luca winnaar geworden. Zij vuurden in de finale als besten de ballen af op keepers van HVV’70. Beiden kregen een mooie handbal uitgereikt door Berthold van Veen, van Veldsink - Van Veen Assurantiën.

Tennispark Adegeest stelde wederom geheel belangeloos een deel van hun banen beschikbaar. Zonder hun medewerking is een toernooi als dit niet mogelijk! Naast Veldsink -van Veen Assurantiën waren dit jaar ook Fa. Freek van Os, Gastouderopvang Catootje, TCK Transport,123hekken.nl en Kleuropkleding.nl als sponsoren betrokken bij het toernooi.

En zonder vrijwilligers geen schoolhandbal! Heel erg bedankt voor jullie hulp. Voor al deze vrijwilligers was er door Hoogvliet Supermarkten een heerlijke lunch ter beschikking gesteld. Ook willen we de gymdocenten bedanken die de kinderen enthousiast hebben gemaakt om mee te doen.

We kijken terug op een sportief en gezellig toernooi en hopen ook volgend jaar weer veel basisschoolleerlingen te mogen begroeten!

Ook handballen? Kom gerust een paar keer meetrainen! Kijk voor meer informatie op www.hvv70.nl of mail naar ledenadministratie@hvv70.nl

Afbeelding

Nieuws overzicht

De Fortgens heeft een nieuw groen schoolplein. En daar hoort een groen 'lint' bij. Wethouders Van der Elst en Schokker hadden er geen problemen mee.
Feest bij de Fortgens: nieuw groen schoolplein en 1700 tegels 'gewipt' 13 uur geleden
Eindelijk gaat de school op de Einsteinlaan tegen de vlakte. 'Er komen 17 grondgebonden woningen en 7 appartementen', aldus wethouder Van der Elst
Woningbouwproject Professor Einsteinlaan kan van start 14 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten heeft de snelste brandweer 15 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten vraagt inwoners naar de toekomst 20 uur geleden
Afbeelding
Pickleball in Sporthal de Vliethorst 15 mei, 21:43